Головна Без категорії У Міноборони назвали кількість добровольців, які щомісяця долучаються до ЗСУ через рекрутинг

У Міноборони назвали кількість добровольців, які щомісяця долучаються до ЗСУ через рекрутинг

28
0

Згідно з повідомленням Міністерства оборони України, щомісяця до Збройних сил України через рекрутингові центри долучається в середньому 6,5 тисяч добровольців. Наразі в армії є понад 10 тисяч вакансій, які включають різні спеціальності, такі як кухарі, ремонтники, юристи, оператори безпілотників, медики тощо. Олексій Бежевець, уповноважений Міністерства оборони, зазначив, що громадяни можуть рекрутуватися до всіх Сил оборони”, — повідомляє: ua.news

Згідно з повідомленням Міністерства оборони України, щомісяця до Збройних сил України через рекрутингові центри долучається в середньому 6,5 тисяч добровольців.

Наразі в армії є понад 10 тисяч вакансій, які включають різні спеціальності, такі як кухарі, ремонтники, юристи, оператори безпілотників, медики тощо.

Олексій Бежевець, уповноважений Міністерства оборони, зазначив, що громадяни можуть рекрутуватися до всіх Сил оборони, зокрема до ЗСУ, Нацгвардії, СБУ та Державної прикордонної служби. Також було наголошено, що в рекрутингових центрах повістки не роздаватимуть, що заборонено нормативними документами.

Раніше ми писали, що Кабінет міністрів допускає варіант збільшення обсягів бронювання працівників різних сфер від мобілізації. Наразі мають бронювання понад 900 тисяч людей у бізнесі.

Також нагадаємо, що нардеп Сергій Рахманін, член оборонного комітету Верховної Ради, висловив стурбованість щодо ефективності рекрутингу в українській армії.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 



реклама у Нововолинськ