Головна Без категорії Викрито угрупування зі 116 злочинців, які продавали зброю та наркотики

Викрито угрупування зі 116 злочинців, які продавали зброю та наркотики

40
0

В Україні викрито масштабний канал збуту зброї і наркотиків. У рамках справи підозри отримали 116 осіб. Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора. За даними слідства, підозрювані упродовж 2024 року за допомогою Telegram збували наркотичні засоби та психотропні речовини шляхом «закладок» та поштовою службою, в тому числі у прифронтових регіонах. 11 підозрюваним інкримінують збут наркотиків у складі злочинної”, — повідомляє: ua.news

В Україні викрито масштабний канал збуту зброї і наркотиків. У рамках справи підозри отримали 116 осіб.

Про це повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора.

За даними слідства, підозрювані упродовж 2024 року за допомогою Telegram збували наркотичні засоби та психотропні речовини шляхом «закладок» та поштовою службою, в тому числі у прифронтових регіонах. 11 підозрюваним інкримінують збут наркотиків у складі злочинної організації.

У межах слідства правоохоронці провели понад 129 обшуків, за результатами яких вилучили зброю та боєприпаси. Це 12 мінометних та протитанкових мін, 187 гранатометів та майже 180 пострілів до них, понад 85 автоматів та кулеметів, 20 одиниць саморобної вогнепальної зброї, 124 детонатори, 124 тротилових шашок, понад 170 гранат, 45 пістолетів, майже 38 тис. набоїв, 15 кг пороху та артилерійські снаряди.

Також у декількох регіонах України проведено понад 69 обшуків, за результатами яких виявлено та вилучено психотропних речовин на суму понад 15,5 млн грн – це 15 кг амфетаміну, понад 7 тис таблеток MDMA вагою близько 3 кг, майже 1 кг канабісу, понад 80 грам особливо небезпечної психотропної речовини – PVP, коноплі, а також 100 тис грн, мобільні телефони, сім-карти, банківські карти, ваги та чорнові записи.

Раніше під час обшуку в будинку підозрюваного поліцейські вилучили майже 100 кг канабісу, понад 200 рослин конопель, гранати із запалами, набої. Вартість вилучених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» становить майже 25 мільйонів гривень.

СБУ та Нацполіція знешкодили наркосиндикат, який займався виробництвом та збутом гуртових партій важких наркотиків і психотропів.

Раніше ми писали, що в Україні знищили понад 1 тонну контрабандного героїну.

Також нагадаємо, що у чорноморському порту Бургас болгарські митники вилучили близько 436 кілограмів героїну.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ