Головна Без категорії Зеленський підписав закон про збільшення оборонних видатків бюджету на 500 млрд грн

Зеленський підписав закон про збільшення оборонних видатків бюджету на 500 млрд грн

22
0

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про збільшення видатків бюджету-2024 на оборону. Мова йде про 495,3 млрд гривень, які підуть на оборону. Про це повідомив у Telegram нардепа Ярослава Железняка. «Ну… ось і Президент підписав #11417 щодо збільшення бюджету цього року на 500 млрд грн на військові потреби. Новий рекорд по видаткам для України: 3,73 трлн”, — повідомляє: ua.news

Президент України Володимир Зеленський підписав закон про збільшення видатків бюджету-2024 на оборону. Мова йде про 495,3 млрд гривень, які підуть на оборону.

Про це повідомив у Telegram нардепа Ярослава Железняка.

«Ну… ось і Президент підписав #11417 щодо збільшення бюджету цього року на 500 млрд грн на військові потреби. Новий рекорд по видаткам для України: 3,73 трлн грн, що 2,3 рази більше ніж бюджет до початку повномасштабної війни», – написав Железняк.

Нагадаємо, що 19 вересня Верховна Рада ухвалила постанову про перейменування 328 населених пунктів у рамках декомунізації та звільнила з посади заступниці голови Комітету нацбезпеки, оборони та розвідки нардепку Мар’яну Безуглу.

17 вересня ВР ухвалила за основу законопроєкт №12023 щодо змін до порядку проходження військової служби за контрактом для іноземців й осіб без громадянства.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ