Головна Без категорії Зеленський заявив, що на фронті відбуваються ротації

Зеленський заявив, що на фронті відбуваються ротації

26
0

Президент України Володимир Зеленський підкреслив, що на фронті відбуваються ротації в деяких бригадах, та зазначив, що міжнародна військова допомога йде повільно, хоч і прискорилася на початку вересня. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна. Зеленський також згадав про наступ Сил оборони України в Курській області, який дозволив відтягнути значну кількість російських військових — близько 42 тисяч солдатів. Він”, — повідомляє: ua.news

Президент України Володимир Зеленський підкреслив, що на фронті відбуваються ротації в деяких бригадах, та зазначив, що міжнародна військова допомога йде повільно, хоч і прискорилася на початку вересня.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зеленський також згадав про наступ Сил оборони України в Курській області, який дозволив відтягнути значну кількість російських військових — близько 42 тисяч солдатів. Він зазначив, що ситуація ускладнилася тим, що російська армія пересуває свої літаки на віддалені аеродроми, що знижує ефективність використання ракет ATACMS, які зараз пізно застосовувати. Росіяни розташували свої військові засоби на відстані понад 300 кілометрів, тому Україна потребує далекобійної зброї для ефективної протидії.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський зустрінеться з кандидатом у президенти США Дональд Трампом 26-27 вересня. Також глава держави у США зустрінеться з Камалою Гарріс.

Також нагадаємо, що план перемоги України буде доступний усім країнам. Його має бачити і росія, як і бути на другому саміті миру.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 



реклама у Нововолинськ