Головна Без категорії Почесний консул Румунії у Харкові розповів, як Україна отримала ЗРК Patriot

Почесний консул Румунії у Харкові розповів, як Україна отримала ЗРК Patriot

36
0

Український бізнесмен, почесний консул Румунії у Харкові Микола Удянський розповів, завдяки чому Україна отримала від Румунії зенітний ракетний комплекс Patriot.  В інтерв’ю UA.NEWS підприємець та інвестор поділився історією передачі Україні Patriot від Румунії – це багато в чому стало можливим завдяки тому, що дипломати та влада Румунії були ознайомлені із реальною ситуацією в країні. “Під”, — повідомляє: ua.news

Український бізнесмен, почесний консул Румунії у Харкові Микола Удянський розповів, завдяки чому Україна отримала від Румунії зенітний ракетний комплекс Patriot. 

В інтерв’ю UA.NEWS підприємець та інвестор поділився історією передачі Україні Patriot від Румунії – це багато в чому стало можливим завдяки тому, що дипломати та влада Румунії були ознайомлені із реальною ситуацією в країні.

“Під час війни у ​​найважчі часи для Харкова я намагався показувати реальну обстановку у місті, привозив делегації. І завдяки тому, що влада Румунії отримувала правильну інформацію про те, що відбувається в Україні, можливо ми і отримали пару систем Patriot”

Микола Удянський

Український бізнесмен, почесний консул Румунії у Харкові

Раніше Микола Удянський заявив, що на криптовалюту чекають не найкращі часи. На ринку очікується цілий криптольодовик, після якого індустрія може не оговтатися. Також бізнесмен повідомив, що йде з крипти – до цього рішення його підштовхнув нинішній стан ринку криптовалюти та тренди на ньому.

 



реклама у Нововолинськ