Головна Без категорії СБУ затримала топ-менеджера «Енергоатому» на хабарі 100 тисяч гривень — нардеп

СБУ затримала топ-менеджера «Енергоатому» на хабарі 100 тисяч гривень — нардеп

32
0

Днями було затримано топ-менеджера АТ НАЕК «Енергоатом». Його затримали біля офісу «Енергоатому» на Гоголівській на хабарі 100 тисяч гривень, який він начебто вимагав у постачальників палива. Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк на своєму телеграм-каналі. «Перше – з ТСК по закупівлям, де неймовірно нарваний чорт (офіційно керівник служби комплаєнсу Енергоатому) практично прямо говорить депутатам, що вони”, — повідомляє: ua.news

Днями було затримано топ-менеджера АТ НАЕК «Енергоатом». Його затримали біля офісу «Енергоатому» на Гоголівській на хабарі 100 тисяч гривень, який він начебто вимагав у постачальників палива.

Про це повідомив нардеп Ярослав Железняк на своєму телеграм-каналі.

«Перше – з ТСК по закупівлям, де неймовірно нарваний чорт (офіційно керівник служби комплаєнсу Енергоатому) практично прямо говорить депутатам, що вони крадуть тому що можуть. Друге – затримання вчора його СБУ за хабар (перший транш хабаря, якщо точніше)», – написав Железняк .

Співзасновник медіа-проекту розслідувань «Наші гроші» Юрій Ніколов додав, що мова йде про директора з контрольно-ревізійної роботи «Енергоатому» Олександра Скопича.

«Фактично напроти мене сидів ось цей гражданін – директор з контрольно-ревізійної роботи «Енергоатому» Олександр Скопич. Він абсолютно цинічно ліпив горбатого про відсутність корупції в їхніх закупівлях. Якщо хтось ще помнить довоєнні часи, то саме цей громадянин Скопич був одним з членів НАЗК у 2016-2019 роках, коли ця контора абсолютно цинічно виправдовувала корумпантів, і особисто Скопич організував протокол про визнання корупціонером голови НАБУ Артема Ситника. Як то кажуть, час показав хто де срав», – написав Ніколов.

Нагадаємо, що в Україну екстрадували одного з підозрюваних у заволодінні будівлями держпідприємства «Національна кінематека України» у Києві вартістю майже 42 млн грн.

Раніше ми писали, що детективи НАБУ виявили у судді Київського апеляційного суду Ігоря Паленика $115 тисяч, які знаходилися в упаковки з-під кави. Його підозрюють в отриманні хабаря у справі ексглави Мотор Січі В’ячеслава Богуслаєва.

Також нагадаємо, що у Києві викрито 13 учасників злочинної оборудки, які привласнювали нерухоме майно киян. Серед потерпілих – двоє військових, люди похилого віку та неповнолітні-спадкоємці померлих боржників.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ