Головна Без категорії Зеленський провів у США майже три десятки зустрічей

Зеленський провів у США майже три десятки зустрічей

24
0

Президент Володимир Зеленський під час візиту у США провів майже три десятки зустрічей. Про це Зеленський написав у Фейсбуці. «Майже три десятки зустрічей за тиждень в Америці – на Генеральній Асамблеї ООН та у Вашингтоні. США, країни Глобального Півдня, Європа, міжнародні організації, робота з енергетичними та оборонними компаніями. Все заради того, щоб зміцнити позиції України та”, — повідомляє: ua.news

Президент Володимир Зеленський під час візиту у США провів майже три десятки зустрічей.

Про це Зеленський написав у Фейсбуці.

«Майже три десятки зустрічей за тиждень в Америці – на Генеральній Асамблеї ООН та у Вашингтоні. США, країни Глобального Півдня, Європа, міжнародні організації, робота з енергетичними та оборонними компаніями. Все заради того, щоб зміцнити позиції України та наблизити справедливий мир», – зазначив Зеленський.

Він також зазначив, що представив партнерам План перемоги.

«Додаємо спільних зусиль заради відбудови. І разом наближаємо справедливий мир. Дякую всім, хто з Україною!», – проінформував Зеленський.

Нагадаємо, що президент Володимир Зеленський перебував у США, де зустрівся із ключовими фігурами, від яких залежить подальша допомога Україні. Він представив План перемоги України президенту США Джозефу Байдену, а також мав окрему зустріч із віцепрезиденткою та кандидаткою на пост президента Камалою Гарріс.

На думку Times, Зеленський не зміг досягти головної цілі свого візиту до США. За даними видання, український президент особисто прохав Байдена і віцепрезидентку Гарріс зняти обмеження на застосування ракет Storm Shadow або ATCAMS по російській території. Жодних змін у позиції США немає.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 



реклама у Нововолинськ