Головна Без категорії Чи вимикатимуть завтра світло: відповідь Укренерго

Чи вимикатимуть завтра світло: відповідь Укренерго

26
0

За інформацією Укренерго, у понеділок, 30 вересня, споживання електрики буде проходити без обмежень, і відключення світла не прогнозуються. У компанії зазначили, що в цей день заходи обмеження споживання не плануються. Водночас Укренерго закликало українців користуватися потужними електроприладами у денні години, з 10:00 до 16:00. Раніше ми писали, що унаслідок обстрілів селища Слатине на Харківщині пошкоджена”, — повідомляє: ua.news

За інформацією Укренерго, у понеділок, 30 вересня, споживання електрики буде проходити без обмежень, і відключення світла не прогнозуються.

У компанії зазначили, що в цей день заходи обмеження споживання не плануються. Водночас Укренерго закликало українців користуватися потужними електроприладами у денні години, з 10:00 до 16:00.

Раніше ми писали, що унаслідок обстрілів селища Слатине на Харківщині пошкоджена високовольтна лінія електропередачі.

Також нагадаємо, що за підсумками першого півріччя 2024 року компанія ДТЕК Енерго зазнала збитків у розмірі понад 1,5 млрд грн, що пов’язано зі зниженням обсягів генерації електроенергії через обстріли теплових електростанцій (ТЕС) компанії.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ