Головна Без категорії З початку року до експлуатації було запущено понад 600 зразків ОВТ вітчизняного...

З початку року до експлуатації було запущено понад 600 зразків ОВТ вітчизняного виробництва

40
0

З початку 2024 року до експлуатації у Збройних силах України було допущено понад 900 зразків озброєння і військової техніки (ОВТ), з яких більше 600 – це продукція вітчизняного виробництва. Про це заявив перший заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк. Серед нових кодифікованих зразків найбільше представлено автотранспорт, безпілотні авіаційні комплекси, боєприпаси, системи радіоелектронної боротьби, зв’язок, інженерні”, — повідомляє: ua.news

З початку 2024 року до експлуатації у Збройних силах України було допущено понад 900 зразків озброєння і військової техніки (ОВТ), з яких більше 600 – це продукція вітчизняного виробництва.

Про це заявив перший заступник міністра оборони України Іван Гаврилюк.

Серед нових кодифікованих зразків найбільше представлено автотранспорт, безпілотні авіаційні комплекси, боєприпаси, системи радіоелектронної боротьби, зв’язок, інженерні засоби та наземні роботизовані платформи.

Гаврилюк зазначив, що вітчизняні зброярі у 2024 році значно збільшили обсяги виробництва, особливо високотехнологічної зброї. Він підкреслив важливість подальшої військово-технічної співпраці з міжнародними партнерами, яка сприятиме підвищенню обороноздатності України.

Також було наведено порівняння з минулим роком: у 2023 році було кодифіковано 405 зразків ОВТ, з яких 244 – вітчизняного виробництва.

Раніше ми писали, що за майже два місяці роботи у застосунку «Армія+» зареєструвалися 300 000 військовослужбовців, а понад 1 000 військових формувань вже використовують його для електронних рапортів.

Також нагадаємо, що в Любліні запрацював на базі Консульства України рекрутинговий центр Українського легіону, який розпочав набір добровольців.ї

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ