Головна Без категорії Зеленський наклав санкції на королів контрабанди

Зеленський наклав санкції на королів контрабанди

24
0

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО про застосування санкцій проти трьох громадян та 18 українських компаній. Про це йдеться на сайті президента. Зазначається, що обмежувальні заходи діятимуть протягом трьох років. Відповідні санкції були введені проти громадянина Німеччини Олександра Акста та двох українців Валерія Фальковського і Владислава Студенця. Також обмеження були накладені проти 18 товариств з обмеженою відповідальністю, що зареєстровані в Україні, зокрема”, — повідомляє: ua.news

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО про застосування санкцій проти трьох громадян та 18 українських компаній.

Про це йдеться на сайті президента.

Зазначається, що обмежувальні заходи діятимуть протягом трьох років.

Відповідні санкції були введені проти громадянина Німеччини Олександра Акста та двох українців Валерія Фальковського і Владислава Студенця.

Також обмеження були накладені проти 18 товариств з обмеженою відповідальністю, що зареєстровані в Україні, зокрема, проти «Герман логістик сервіс», «Преміум пакет ГМБХ енд Ко. КГ», «Торг інвест захід», «Рейніз трейдгруп», «Блокріал», «Укрвікбуд», «Мітракорт», «Грандміст», «Боненторг», «Будівельна фірма «Рембудмонтаж», «Гріно імпекс», «Прайм трейдент», «Клайд-індастрі», «Ареома», «Бізнестрек», «Альфагалактик», «Барітренд» і «Ленокс трейдінг».

Громадянин Німеччини Олександр Акст є власником поштового оператора »Преміум пакет«, а громадяни України, бізнесмени Валерій Фальковський і Владислав Студинець, відомі в Одесі як топові контрабандисти, пише одеське видання «Інтент».

Водночас Валерій Фальковський – колишній начальник відділу митного оформлення №3 митного поста «Одеса-вантажний».

У 2021 році тодішній секретар РНБО Олексій Данілов називав Акста, Фальковського та Студинця «контрабандистами».

Раніше президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони (РНБО) про продовження санкцій проти фізичних та юридичних осіб, що співпрацюють з рф. Рішення РНБО продовжує ще на 10 років обмеження стосовно проросійських медійних діячів Ігоря Гужви та Анатолія Шарія, ватажка терористичної організації «ДНР» Дениса Пушиліна, а також афілійованих з ними компаній та активів.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ