Головна Без категорії На Київщині затримано голову міжрайонної МСЕК

На Київщині затримано голову міжрайонної МСЕК

24
0

На Київщині правоохоронці затримали голову міжрайонної медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) за підозрою у підробці медичних документів для ухилянтів. За даними Національної поліції, ці фальшиві документи дозволяли ухилянтам виїжджати за кордон. Під час обшуків у затриманого було вилучено понад 25 000 доларів, 1600 євро, а також копії медичних документів. Посадовцю повідомлено про підозру за частинами 1”, — повідомляє: ua.news

На Київщині правоохоронці затримали голову міжрайонної медико-соціальної експертної комісії (МСЕК) за підозрою у підробці медичних документів для ухилянтів.

За даними Національної поліції, ці фальшиві документи дозволяли ухилянтам виїжджати за кордон.

Під час обшуків у затриманого було вилучено понад 25 000 доларів, 1600 євро, а також копії медичних документів. Посадовцю повідомлено про підозру за частинами 1 статті 366 (службове підроблення) та 2 статті 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Згідно з українським законодавством, затриманому загрожує до 7 років увʼязнення, а також обмеження права обіймати певні посади строком до 3 років.

Раніше ми писали, що поліція та СБУ викрили благодійну організацію в Сумах, яка продавала волонтерські посвідчення та сприяла незаконному виїзду за межі України за 8 тисяч доларів.

Також нагадаємо, що партія «Слуга народу» запустила процедуру імперативного мандата щодо керівниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи. ЇЇ виключать зі складу депутатів обласної ради.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ