Головна Без категорії Більшість українців вірять, що Україна досягне успіху у війні за однієї умови

Більшість українців вірять, що Україна досягне успіху у війні за однієї умови

26
0

Абсолютна більшість українців – 81% – продовжують вірити, що Україна здатна досягнути успіху у війні, якщо Захід буде належним чином підтримувати. Про це йдеться в опитуванні Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 20 вересня – 3 жовтня. У тому, що росія безнадійно сильна переконані 14% (у грудні 2023 року таких було 7%). Ще 6% респондентів не”, — повідомляє: ua.news

Абсолютна більшість українців – 81% – продовжують вірити, що Україна здатна досягнути успіху у війні, якщо Захід буде належним чином підтримувати.

Про це йдеться в опитуванні Київського міжнародного інституту соціології, проведеного 20 вересня – 3 жовтня.

У тому, що росія безнадійно сильна переконані 14% (у грудні 2023 року таких було 7%). Ще 6% респондентів не змогли визначитися із своєю думкою.

Соціологи наголошують, що у всіх регіонах більшість – від 67% на Сході до 87% на Заході – вірять, що Україна здатна досягти успіху у війні.

«Водночас між груднем 2023 року і вереснем 2024 року у всіх регіонах, крім Заходу, стало менше тих, хто вірить у можливість успіху. Зокрема, найбільше зниження простежується на Сході, де в грудні 2023 року 79% вірили у можливість досягнення успіху, а зараз – 67% (водночас на Сході уже 24% вважають, що росія – занадто сильна)», – зазначає КМІС.

Міністерство оборони Німеччини анонсувало подальшу масштабну підтримку України. Бундестаг затвердив додаткові 400 млн євро на 2024 рік, що дасть змогу реалізувати 50 проєктів на загальну суму 1,4 млрд євро.

Німецький Бундестаг 26 вересня погодив пропозицію уряду ФРН щодо збільшення фінансування військової підтримки України на приблизно 400 млн євро.

Також в уряді ФРН повідомили про те, що Німеччина надасть додаткові 170 млн євро в короткостроковій перспективі для відновлення енергетичної інфраструктури України.

Крім того, уряд Данії виділив 130 мільйонів данських крон (понад 16 мільйонів євро) для підтримки енергетичної системи України, про що повідомило Міністерство клімату, енергетики та комунальних послуг Данії.

А спецпосланник Франції з питань допомоги та відбудови України П’єр Гайльбронн анонсував виділення 60 млн євро на підтримку української енергетики до кінця цього року.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ