Головна Без категорії Реєстр міжнародних автобусних маршрутів запустили в Україні

Реєстр міжнародних автобусних маршрутів запустили в Україні

22
0

В Україні на Єдиному державному порталі відкритих даних з’явилася можливість переглянути всі діючі офіційні міжнародні автобусні маршрути, що містяться у відповідному реєстрі. Про це повідомила Державна служба з безпеки на транспорті. Від 8 жовтня на порталі data.gov.ua доступний Реєстр міжнародних автобусних маршрутів загального користування. Він містить інформацію про всі діючі маршрути, що мають відповідні дозвільні документи як”, — повідомляє: ua.news

В Україні на Єдиному державному порталі відкритих даних з’явилася можливість переглянути всі діючі офіційні міжнародні автобусні маршрути, що містяться у відповідному реєстрі.

Про це повідомила Державна служба з безпеки на транспорті.

Від 8 жовтня на порталі data.gov.ua доступний Реєстр міжнародних автобусних маршрутів загального користування. Він містить інформацію про всі діючі маршрути, що мають відповідні дозвільні документи як від України, так і від країн, через які проходять маршрути.

Цей реєстр надає дані про назви маршрутів, графіки руху автобусів, розклад, перелік зупинок, протяжність маршрутів, загальний час поїздок, а також виконавців маршрутів. Опубліковані дані також дозволяють аналізувати кількість маршрутів, ключові транспортні напрямки та тенденції пасажирського трафіку, що дає можливість прогнозувати популярність маршрутів і потребу в нових.

Станом на 8 жовтня діє 1 237 міжнародних автобусних маршрутів, із яких найбільш популярним напрямком є Кишинів.

Раніше ми писали, що Верховна Рада 8 жовтня ухвалила закон про е-посвідчення ветерана, воно тепер буде основним документом. Таокж він додає термін «травма», як причину набуття статусу особи з інвалідністю внаслідок війни.

Також нагадаємо, що Верховна Рада України ухвалила Закон «Про основи соціальної захищеності дітей, які постраждали внаслідок повномасштабної збройної агресії російської федерації проти України».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ