Головна Без категорії Україна назвала кількість росіян, які дійсно «хочуть жити»

Україна назвала кількість росіян, які дійсно «хочуть жити»

28
0

Від початку роботи державного проєкту «Хочу жить» звернення на добровільну здачу в полон подали понад 40 тис. російських військових. Про це повідомили у пресслужбі Єдиного центру прийому звернень військовослужбовців рф щодо здачі в полон «Хочу жить» і зауважили, що кількість таких заявок дедалі зростає,  попри протидію з боку ворожих спецслужб Зокрема, за даними проєкту, за”, — повідомляє: ua.news

Від початку роботи державного проєкту «Хочу жить» звернення на добровільну здачу в полон подали понад 40 тис. російських військових.

Про це повідомили у пресслужбі Єдиного центру прийому звернень військовослужбовців рф щодо здачі в полон «Хочу жить» і зауважили, що кількість таких заявок дедалі зростає,  попри протидію з боку ворожих спецслужб

Зокрема, за даними проєкту, за два роки було отримано 40 157 звернень на всіх каналах: Telegram, WhatsApp, чат-бот і на гарячу лінію.

«Незалежно від ситуації на лінії бойового зіткнення, операції з евакуації російських військовослужбовців, які добровільно здалися, через лінію фронту не припиняються і стабільно проводяться нашими оперативниками. У середньому кожні 2 дні ми виводимо на українську сторону представників ЗС рф», – наголосили у проєкті «Хочу жить».

І нагадали, що подача заявки – це «гарантія збереження життя для тих, кого кремлівський режим ставить перед вибором: померти під вогнем українських військових або бути обнуленим своїми ж за небажання загинути».

Раніш ми писали, що цьогоріч на День Незалежності України 115 українських захисників обміняли на російських строковиків.

Також ми повідомляли, що проєкт «Хочу жить» та Легіон «Свобода Росії», який воює на боці України, провели вражаючу спецоперацію «Очерет». Під час цієї операції  російський військовий підірвав штаб офіцерів ворожого підрозділу «Шторм Z» та перейшов на бік України.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ