Головна Без категорії Росія збирає союзників і посилюється: чи вистоїть Україна без НАТО чи «ядерки»?

Росія збирає союзників і посилюється: чи вистоїть Україна без НАТО чи «ядерки»?

42
0

Джерело: www.radiosvoboda.org

  • Як Росія посилюється у війні за рахунок інших держав

Росія збирає додаткові сили для війни проти України.

Українська розвідка має інформацію про те, що деякі північнокорейські офіцери вже були направлені на українські території. Про це сказав президент Володимир Зеленський у Брюсселі. Він також загадав про військову допомогу, яку Росія отримує від Північної Кореї, Ірану, а також Китаю.

В Альянсі припускають, що Росія поповнює свої лави близько 30 тисячами військових на місяць. Це означає, що Росія може підтримувати свої високі втрати, які вона має зараз.

РФ будує ці нові осі з Китаєм, Північною Кореєю, Іраном та деякими іншими силами, які стають сміливішими через нерішучість західних країн, бо усі вони мають прикриття ядерною зброєю, стверджують західні оглядачі. Отже Росія не збирається сідати за стіл переговорів, тому що переконана, що перемагає у війні.

Чим може обернутися співпраця Володимира Путіна та Кім Чен Ина? І що може Україна та західні партнери протиставити таким союзам?

  • Чи відновить Україна ядерну зброю?

Поки Росія співпрацює із союзниками заради війни, Україна говорить про ядерний потенціал. Президент Володимир Зеленський заявив, що Київ має дві опції: або членство в НАТО, або відновлення ядерної зброї.

Bild пише, що для цього знадобиться кілька тижнів, щоправда в Офісі Президента це відкидають.

Чи стане Україна відновлювати ядерну зброю?

Про це та інше дивіться у програмі «Свобода.Ранок» о 9:01 на @Радіо Свобода:



    реклама у Нововолинськ