Головна Без категорії У Волинській обласній прокуратурі розповіли, скільки прокурорів мають групу інвалідності

У Волинській обласній прокуратурі розповіли, скільки прокурорів мають групу інвалідності

34
0

Джерело: sylapravdy.com

Після скандалу про призначену інвалідність п’ятдесяти прокурорам на Хмельниччині, у Волинській обласній прокуратурі вирішили оприлюднити інформацію про частку працівників у своїх лавах, у яких офіційно визнано певну міру втрати здоров’я.

Інформацію про це опубліковано на сайті Волинської обласної прокуратури.

У відомстві зазначили, що нині отримують багато запитів щодо встановлення прокурорам груп інвалідності.

«Зважаючи на це, повідомляємо, що в органах Волинської обласної прокуратури два прокурорських працівники (з них – одна жінка) є особами з третьою групою інвалідності, яка їм встановлена тимчасово, а не довічно», – йдеться у повідомленні.

Крім того, наголошується, що жодному прокурору не призначено довічну групу інвалідності, а також ніхто не отримав групу інвалідності з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Документи щодо встановлення прокурорам груп інвалідності на розгляді волинських медико-соціальних експертних комісій не перебувають.

Щодо інформації, що окремі прокурори на Волині отримують пенсію, у повідомленні зазначено, що в органах Волинської обласної прокуратури 31 прокурор отримує пенсійні виплати – за вислугу 25 років.

Нагадаємо, «Сила правди» розповідала, чому волинські прокурори відсуджують в держави мільйони гривень компенсацій навіть під час війни.



реклама у Нововолинськ