Головна Без категорії Поліція показала наслідки вчорашніх ударів по Харкову

Поліція показала наслідки вчорашніх ударів по Харкову

38
0

Внаслідок обстрілу Харкова ввечері напередодні, 27 жовтня, у двох районах міста зафіксовано серйозні пошкодження житлової інфраструктури. Про це повідомляє Національна поліція України і публікує відповідні кадри. За даними правоохоронців, у Салтівському районі ворожий боєприпас влучив у землю, а в Шевченківському – у будівельний майданчик. Пошкоджено господарчу споруду, приватний житловий будинок, готель, скління вікна у трьох”, — повідомляє: ua.news

Внаслідок обстрілу Харкова ввечері напередодні, 27 жовтня, у двох районах міста зафіксовано серйозні пошкодження житлової інфраструктури.

Про це повідомляє Національна поліція України і публікує відповідні кадри.

За даними правоохоронців, у Салтівському районі ворожий боєприпас влучив у землю, а в Шевченківському – у будівельний майданчик.

Пошкоджено господарчу споруду, приватний житловий будинок, готель, скління вікна у трьох багатоквартирних будинках та адміністративній будівлі.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи, криміналісти, вибухотехніки.

Нагадаємо, у ніч на сьогодні, 28 жовтня, Харків зазнав нової атаки з боку російських окупантів. У місті зафіксували влучання поряд з житловою 9-поверхівкою. Постраждали семеро людей.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ