Джерело: tsn.ua
Щоб салат мав менш гіркий присмак, можна замінити мариновані чи солені огірки свіжими. Вони зроблять страву більш витонченішою, а ще не будуть перебивати смак інших інгредієнтів. Адже всі ми розуміємо, що у солоних огірків дещо специфічний смак.
За словами досвідчених кулінарів, ви можете сміливо замінити горошок кукурудзою. Багатьом у салаті подобається смак консервованого горошку, але знайдуться й такі люди, які не люблять цей продукт. Особливо чудово кукурудза поєднуватиметься зі свіжими огірками, якщо ви наважитесь додати їх до страви. Також вона відтінятиме смак вареної ковбаси та яєць.
Звісно, таке поєднання буде вже менше нагадувати легендарний салат, але в цьому і є вся суть експериментів — створити щось абсолютно нове.
Не забувайте орієнтуватися не тільки на самі продукти, але й на їхню якість. Важливо обирати дійсно “м’ясну” ковбасу, а тому вона не може бути дешевою. Також беріть домашні курячі яйця, адже у них білок і жовток мають більш насичені колір та смак.
Читайте також: