Головна Без категорії Навіщо потрібно додавати чашку чаю під час смаження курки

Навіщо потрібно додавати чашку чаю під час смаження курки

32
0

Джерело: tsn.ua

Куряче м’ясо недороге та дуже корисне. Багато хто віддає перевагу смаженій птиці. Існують певні компоненти, які допомагають значно покращити смак такої страви. Як смажити курку – читайте в матеріалі ТСН.ua.

Наприклад, кулінари рекомендують додавати під час смаження курячого м’яса чай. Завдяки цьому напою страва набуде зовсім нового відтінку смаку – більш цікавого та вишуканого. Також чай допоможе створити апетитну скоринку під час смаження.

Краще вибирати традиційний чорний чай – він чудово поєднується з куркою. А для розкриття яскравого смаку можна також додати шматочок лимону.

Як смажити курку з чаєм: основні моменти Для смаження на сковороді найкраще підходить м’якоть стегна курки. Саме ця частина, позбавлена жиру і шкірки, вийде дійсно смачною та корисною.

Спочатку на скороді тушкується дрібно порізана цибуля до м’якості. Тільки після цього додається м’ясо курки і готується до стійкої скоринки.

Потім курку краще перемістити у зручну каструлю, додати спеції та тушковану цибулю. Не забудьте про шматочок лимону. Наприкінці всі ці інгредієнти залийте чашкою чорного чаю.

Поставте каструлю на повільний вогонь, накрийте кришкою і готуйте ще півгодини.




реклама у Нововолинськ