Джерело: tsn.ua
Варена картопля часто з’являється на наших столах, тому кожен має знати секрет, який допоможе досягти бездоганного результату. Хоч варити картоплю неважко, зробити це швидко та гарантовано з ідеальним результатом вдається не всім. Однак, якщо дізнатися простий трюк, у вас це завжди вдаватиметься.
Про секрет варіння ідеальної картоплі розповіли в Smakosze.
Зрозуміло, що нарізавши картоплю на менші шматочки, можна скоротити час варіння. Проте це не означає, що вона не розвариться, а саме цього ми прагнемо уникнути.
Щоб уникнути розварювання картоплі і зробити її ще більш ніжною з ароматом, додайте в каструлю маленький шматочок вершкового масла — 5–10 грамів буде достатньо для потрібного ефекту.
Масло можна також додати вже після варіння — це не зашкодить. А якщо готуєте пюре, не забудьте додати трохи вершків — так воно стане надзвичайно кремовим.
Читайте також: