Головна Без категорії Торт-морозиво без випічки: від такого десерту задоволення отримає кожен

Торт-морозиво без випічки: від такого десерту задоволення отримає кожен

11
0

Джерело: www.unian.ua
Цей рецепт вразить будь-кого, хто хотів би не надто солодкий десерт спекотного літа.

Ви будете закочувати очі від задоволення / колаж УНІАН, кадри з відео Youtube/@everydayfoodРецепт торта-морозива, про який ми зараз розповімо, можливо, є мрією для любителів печива з шоколадною крихтою. Він складається з шарів повітряного крему з маскарпоне і збитих вершків, що чергуються з хрустким печивом.

Головний інгредієнт у ньому – час, проведений у холодильнику, пише Martha Stewart. За ніч печиво стає м’яким, і десерт перетворюється на нарізані ласощі, гідні особливого випадку. Домашнє печиво забезпечить найкращий смак і текстуру, а ложка віскі в кремовій масі додає дорослого акценту, якого все ж можна й уникнути.

Інгредієнти

  • 950 мл холодних жирних вершків
  • 225 г маскарпоне
  • 2 столові ложки цукру
  • 1 столова ложка віскі (за бажанням)
  • 8 десятків домашнього або покупного печива з шоколадною крихтою
  • Шоколадна стружка для прикраси

Приготування

1. Збийте вершки з маскарпоне: змішайте 700 мл вершків і маскарпоне в охолодженій мисці до м’яких піків. Додайте цукор і (за бажанням) віскі. Збийте до утворення середньожорстких піків. Поставте в холодильник до використання (до 3 годин).

2. Зберіть перший шар: на блюді або підставці викладіть 9 печива по колу (впритул), 2 – у центр. Обережно розподіліть 1 склянку крему поверх печива, залишивши невеликий край по периметру.

3. Повторіть шари: повторіть процес, чергуючи печиво і крем, усього 8 шарів, останній шар – печиво. Залишки печива можна залишити на перекус. Накрийте плівкою і поставте в холодильник на ніч.

4. Завершіть оформлення: перед подачею збийте 250 мл вершків, що залишилися, до м’яких піків. Намажте на верх торта і прикрасьте шоколадною стружкою.

Дуже важливо охолодити торт протягом усієї ночі, щоб печиво стало м’яким. Для нарізки використовуйте гострий ніж. Ріжте вниз одним рухом, не “пиляйте” – так шари залишаться акуратними.

Інші цікаві рецептиРаніше УНІАН повідомляв про смачний літній десерт лише з трьох інгредієнтів. Потрібні вершки, цукрова пудра та апельсин – усе. Саме вони створюють разом ідеальне поєднання, яке здивує всіх ваших гостей. Особливо, якщо десерт постоїть у холодильнику всю ніч.

Крім того, ми розповідали про хачапурі з кисломолочним сиром на сковороді за 10 хвилин. Страва дуже проста, а тому добре підійде навіть для зайнятих людей.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Розкрийте таємниці своєї натури за хвилину: тест на особистість за формою руки
  • М’які, як іграшки: експерти назвали 7 пухнастих порід собак
  • Чому не можна митися, коли працює пральна машина: відповідь сантехніків може засмутити



реклама у Нововолинськ