Головна Новини Країни Румунія звернулася до України за допомогою у збитті російських дронів

Румунія звернулася до України за допомогою у збитті російських дронів

28
0

Румунія звернулася до України з проханням про збиття російських безпілотників, що направляються на її територію. Цю інформацію підтвердило видання Frankfurter Allgemeine Zeitung. Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга, який відвідав Румунію 18 вересня, провів переговори з румунськими офіційними особами, включаючи міністра закордонних справ Лумініцю Одобеску та прем’єр-міністра Марчела Чолаку. Під час зустрічі Румунія звернулася до”, — повідомляє: ua.news

Румунія звернулася до України з проханням про збиття російських безпілотників, що направляються на її територію.

Цю інформацію підтвердило видання Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Міністр закордонних справ України Андрій Сибіга, який відвідав Румунію 18 вересня, провів переговори з румунськими офіційними особами, включаючи міністра закордонних справ Лумініцю Одобеску та прем’єр-міністра Марчела Чолаку.

Під час зустрічі Румунія звернулася до Сибіги з проханням про надання допомоги у перехопленні російських безпілотників, які можуть загрожувати румунській території.

Раніше ми писали, що Румунія може створити на своїй території морський навчальний центр для підготовки українських морських піхотинців. Для цього потрібно схвалення парламенту країни.

Також нагадаємо, що комітет з питань оборони румунського Сенату планує обговорити законодавчі зміни, які нададуть військовим право збивати дрони, що порушують повітряний простір країни.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 



реклама у Нововолинськ