Головна Без категорії Помер зірка «Ліги сміху» Юрій Рябченко

Помер зірка «Ліги сміху» Юрій Рябченко

28
0

Джерело: www.volynnews.com

Помер зірка «Ліги сміху» Юрій Рябченко

Пішов з життя український гуморист, учасник «Ліги сміху» Юрій Рябченко. Покійний комік був найбільш відомий як лідер команди «Ніколь Кідман».

Сумну звістку у своєму Instagram повідомила гостьова редакторка «Ліги сміху» Одарка Царенко. Вона висловилася про Юрія як про талановиту та добру людину, пише УНІАН.

«Велика втрата в лігосмішній родині. Пішов із життя Юра Рябченко – актор та автор команди «Ніколь Кідман», «Луганська збірна», «Другой Мир», «До Лампочки» (СНУ Луганськ), «СНУки» (СНУ Луганськ), великий талант і просто хороша людина», – зазначила редакторка.

Наразі причину смерті Рябченка не повідомляють. У своєму дописі Царенко закликала усіх небайдужих долучитися до збору коштів, які підуть на потреби родини гумориста та на його поховання.

Читати ще: Помер відомий український актор, який зіграв у фільмі «Місце зустрічі змінити не можна»

«Всі гроші підуть на поховання та його родичам, які зараз перебувають в Луганській області. Інформація з приводу церемонії поховання буде згодом. Світла пам’ять. Спочивай з миром, друже», – написала Одарка.

Що відомо про Рябченка

Комік родом з Луганщини. Кар’єру гумориста Юрій розпочав ще в юності. Для участі в «Лізі сміху» йому довелося переїхати до столиці, де він мешкав останнім часом. У своїх соцмережах Рябченко переважно ділився світлинами з роботи, знімань та корпоративів. Однак останній допис він опублікував ще минулої весни.

Гуморист виступав у складі команд «ПУПОК» та Chili, а пізніше став фронтменом «Ніколь Кідман». Окрім цього, комік працював над іншими проєктами.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



реклама у Нововолинськ