Головна Без категорії Зеленський провів Ставку: що обговорили

Зеленський провів Ставку: що обговорили

28
0

20 вересня президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорювали ключові питання, важливі для зміцнення України. Зокрема, було розглянуто питання захисту енергетичної інфраструктури на зимовий період. Доповіді з цього питання представили прем’єр-міністр Денис Шмигаль та міністр енергетики Герман Галущенко. Обговорювали стан інженерного захисту об’єктів, терміни укріплень, а також питання розміщення радіоелектронної боротьби”, — повідомляє: ua.news

20 вересня президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, на якому обговорювали ключові питання, важливі для зміцнення України.

Зокрема, було розглянуто питання захисту енергетичної інфраструктури на зимовий період. Доповіді з цього питання представили прем’єр-міністр Денис Шмигаль та міністр енергетики Герман Галущенко. Обговорювали стан інженерного захисту об’єктів, терміни укріплень, а також питання розміщення радіоелектронної боротьби (РЕБ) і протиповітряної оборони (ППО), зокрема систем Patriot, які Україна очікує найближчим часом.

Другим важливим питанням стало власне виробництво ракет, дронів та засобів РЕБ. Доповіді з цього питання надали віцепрем’єр Михайло Федоров, міністр оборони Рустем Умєров та міністр закордонних справ Андрій Сибіга. Зеленський підкреслив важливість ухвалення рішень, які дозволять українській промисловості реалізувати свій потенціал, зокрема через довгострокові контракти від держави та залучення іноземних інвестицій.

Крім того, про ситуацію на фронті доповіли головнокомандувач Олександр Сирський та представники розвідки Кирило Буданов і Олег Іващенко.

Раніше ми писали, що президент Володимир Зеленський заявив, що план перемоги, який він презентує невдовзі, вимагатиме рішень партнерів з жовтня до грудня 2024 року.

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський повідомив, що ще не ознайомився зі стратегією Білого дому щодо війни в Україні, яку було передано до Конгресу США, але висловив бажання побачити цей документ.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 



реклама у Нововолинськ