Головна Без категорії Оголошено конкурс на отримання посад у наглядовій раді Укренерго

Оголошено конкурс на отримання посад у наглядовій раді Укренерго

48
0

Міністерство енергетики України оголосило конкурсний відбір на три посади незалежних членів наглядової ради Укренерго. Про це йдеться у заяві Міненерго. Це рішення пов’язане із завершенням терміну повноважень нинішніх членів у 2024-2025 роках. Поряд з конкурсом для незалежних членів, Міненерго також планує обрати представників держави в наглядовій раді. Відбір усіх членів — чотирьох незалежних і трьох представників держави”, — повідомляє: ua.news

Міністерство енергетики України оголосило конкурсний відбір на три посади незалежних членів наглядової ради Укренерго.

Про це йдеться у заяві Міненерго.

Це рішення пов’язане із завершенням терміну повноважень нинішніх членів у 2024-2025 роках.

Поряд з конкурсом для незалежних членів, Міненерго також планує обрати представників держави в наглядовій раді. Відбір усіх членів — чотирьох незалежних і трьох представників держави — планується завершити до 9 грудня.

Процес відбору має відповідати чинному законодавству України, статуту компанії та принципам корпоративного управління ОЕСР. Міністерство підкреслило, що наглядова рада буде сформована прозоро, з урахуванням різноманітності складу. Перше завдання нової ради — провести прозорий конкурс на посаду голови правління Укренерго.

Раніше ми писали, що Україна значно випереджає багато європейських країн за часткою декарбонізованої енергії, тобто яка виробляється без викидів вуглецевого газу.

Також нагадаємо, що Вищий антикорупційний суд відмовив у задоволенні клопотання адвокатів про зміну запобіжного заходу ексзаступнику міністра енергетики Олександру Хейлу. Він залишатиметься під вартою до 8 жовтня.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 



реклама у Нововолинськ