Головна Без категорії Сирський провів телефонну розмову з начальником французького Генштабу

Сирський провів телефонну розмову з начальником французького Генштабу

32
0

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів телефонну розмову з начальником Генштабу ЗС Франції Тьєрі Бюркаром, під час якої обговорювалися актуальні питання щодо ситуації на фронті, потреб ЗСУ та обстріли України з боку рф. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ. Сирський детально поінформував свого французького колегу про стратегічну ситуацію на різних напрямках фронту, а також акцентував увагу”, — повідомляє: ua.news

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провів телефонну розмову з начальником Генштабу ЗС Франції Тьєрі Бюркаром, під час якої обговорювалися актуальні питання щодо ситуації на фронті, потреб ЗСУ та обстріли України з боку рф.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Сирський детально поінформував свого французького колегу про стратегічну ситуацію на різних напрямках фронту, а також акцентував увагу на військових злочинах росії, включаючи масовані ракетно-авіаційні удари по критичній інфраструктурі та цивільних об’єктах України.

Під час розмови були обговорені нагальні потреби українських Збройних сил у критичних видах озброєння, техніки та боєприпасів. Результатом обговорення стало узгодження спільних зусиль для подальшого розвитку військового співробітництва між Україною та Францією.

Сирський висловив особливу вдячність за надану допомогу, зокрема за засоби протиповітряної оборони, військову техніку та боєприпаси, а також подякував Франції за стійку підтримку України.

Раніше ми писали, що в українській армії планують збільшити час для базової загальновійськової підготовки. Очікується, що відповідний проєкт розпочнуть вже у жовтні-листопаді 2024 року.

Також нагадаємо, що Україні вдалося помітно скоротити розрив у співвідношенні боєприпасів із росією.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 



реклама у Нововолинськ