Головна Без категорії У Зеленського назвали очікування від майбутнього «Рамштайну»

У Зеленського назвали очікування від майбутнього «Рамштайну»

26
0

Від майбутнього «Рамштайну» Україна очікує більше зброї та допомоги. Бажано таки отримати всі обіцяні Україні Patriot. Про це повідомив прессекретар президента України Сергія Никифорова в ефірі телемарафону «Єдині новини». «Хочемо почути про надходження зброї з оголошених пакетів підтримки. Треба, щоб всі обіцяні Patriot, які нам кілька разів обіцяли і в G7, і НАТО, нарешті почали… Тобто, більшість з”, — повідомляє: ua.news

Від майбутнього «Рамштайну» Україна очікує більше зброї та допомоги. Бажано таки отримати всі обіцяні Україні Patriot.

Про це повідомив прессекретар президента України Сергія Никифорова в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Хочемо почути про надходження зброї з оголошених пакетів підтримки. Треба, щоб всі обіцяні Patriot, які нам кілька разів обіцяли і в G7, і НАТО, нарешті почали… Тобто, більшість з них вже в Україні, але ще залишились хвости, які треба передати Україні», – зауважив прессекретар.

Він також пояснив, що ще є рішення по додаткових системах, які також мають бути направлені.

«Багато різних поточних питань, по різних типах озброєнь, по навчанню українських військових. Є багато різних поточних питань, координація яких потребує Рамштайну», – підкреслив Никифоров.

Нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський обговорив дозвіл на удари вглиб росії з всіма партнерами. Відомо одне – першими про дозвіл дізнаються росіяни.

Президент Володимир Зеленський під час візиту у США провів майже три десятки зустрічей.

На думку Times, Зеленський не зміг досягти головної цілі свого візиту до США. За даними видання, український президент особисто прохав Байдена і віцепрезидентку Гарріс зняти обмеження на застосування ракет Storm Shadow або ATCAMS по російській території. Жодних змін у позиції США немає.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ