Головна Без категорії Тиждень в Україні розпочнеться з дощів: прогноз

Тиждень в Україні розпочнеться з дощів: прогноз

30
0

7 жовтня в більшості регіонів Україні буде дощова погода. Про це повідомляє Укргідрометцентр. 7 жовтня в Україні буде хмарно з проясненнями. Дощі, у південних, центральних, Чернігівській та Сумській областях місцями значні дощі, грози, в західних та східних областях невеликий дощ. Вітер західний, у східних областях південний, 7-12 м/с. Температура в західних, більшості північних, Вінницькій та”, — повідомляє: ua.news

7 жовтня в більшості регіонів Україні буде дощова погода.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

7 жовтня в Україні буде хмарно з проясненнями. Дощі, у південних, центральних, Чернігівській та Сумській областях місцями значні дощі, грози, в західних та східних областях невеликий дощ.

Вітер західний, у східних областях південний, 7-12 м/с. Температура в західних, більшості північних, Вінницькій та Черкаській областях вночі 7-12°, вдень 11-16°; на решті території вночі 12-17°, вдень 16- 21°, у східних областях 22-27°.

В столиці та області буде хмарно з проясненнями, вночі помірний, вдень невеликий дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 7-12°, вдень 11-16°; у Києві вночі близько 10°, вдень 12-14°.

Раніше ми писали, що вересень 2024 року у Києві виявився найтеплішим з 19 століття. Середньомісячна температура повітря у вересні в Києві дорівнювала +20,6°С, що на 5,7°С вище за кліматичну норму.

Також нагадаємо, що на горі Піп Іван Чорногірський у Карпатах 30 вересня випав сніг, температура повітря знизилася до 5° морозу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ