Головна Без категорії Міністр оборони Нідерландів неоголошено приїхав до Харкова

Міністр оборони Нідерландів неоголошено приїхав до Харкова

28
0

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс під час візиту в Україну відвідав Харків. Щоб на власні очі побачити руйноване росіянами місто. Про це він написав у соцмережі X. Він розповів, що у Харкові побачив наслідки потужних російських бомбардувань. «Я бачив наслідки руйнівних російських обстрілів. Знищені квартири. Вимкнення електроенергії. Як діти навчаються у бункерах. Україна може захиститися”, — повідомляє: ua.news

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс під час візиту в Україну відвідав Харків. Щоб на власні очі побачити руйноване росіянами місто.

Про це він написав у соцмережі X.

Він розповів, що у Харкові побачив наслідки потужних російських бомбардувань.

«Я бачив наслідки руйнівних російських обстрілів. Знищені квартири. Вимкнення електроенергії. Як діти навчаються у бункерах. Україна може захиститися від цього всього лише одним способом – тримаючи рф на більшій відстані», – сказав урядовець.

Нещодавно міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс заявив, що його країна має багато технологій та знань у сфері безпілотників. Спеціалісти можуть поділитися знаннями з Україною.

Нідерланди оголосили про новий пакет фінансової підтримки в розмірі 209,5 мільйона євро. Кошти підуть для відновлення критично важливої інфраструктури в Україні.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ