Головна Без категорії На Дніпропетровщині спіймали двох агентів-коригувальників

На Дніпропетровщині спіймали двох агентів-коригувальників

32
0

Служба безпеки України затримала ще двох учасників агентурної мережі російської ФСБ, яку викрили у серпні на Дніпропетровщині. Раніше було затримано шістьох учасників групи, що коригували ракетно-дронові атаки держави-агресора на військові та критично важливі об’єкти регіону, повідомили в СБУ. Тепер вдалося вийти ще на двох коригувальників, що діяли незалежно один від одного, але координувалися спільним російським”, — повідомляє: ua.news

Служба безпеки України затримала ще двох учасників агентурної мережі російської ФСБ, яку викрили у серпні на Дніпропетровщині.

Раніше було затримано шістьох учасників групи, що коригували ракетно-дронові атаки держави-агресора на військові та критично важливі об’єкти регіону, повідомили в СБУ.

Тепер вдалося вийти ще на двох коригувальників, що діяли незалежно один від одного, але координувалися спільним російським куратором. Агентами виявилися 56-річний керівник охорони місцевого підприємства та 48-річна безробітна з передмістя Дніпра.

Злочинці передавали координати для ударів по позиціях Сил оборони та об’єктах Укрзалізниці, які забезпечували переправлення військової техніки та боєприпасів на фронт, а також відстежували маршрути військових колон ЗСУ.

Обидва агенти були затримані контррозвідниками СБУ за місцями проживання. Під час обшуків у них вилучили телефони з доказами їхньої злочинної діяльності.

Затриманим оголосили підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану). Їм загрожує довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Раніш ми писали, що 5 жовтня Служба безпеки України проводила масштабні безпекові заходи у Сумах.

Також ми повідомляли, що у Одесі СБУ спільно з Національною поліцією затримала групу молодиків, які на замовлення ворожої ФСБ підпалювали військові автівки.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ