Головна Без категорії Зеленський провів Ставку щодо озброєння на наступний рік

Зеленський провів Ставку щодо озброєння на наступний рік

26
0

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. На ньому обговорили забезпечення військових озброєнням. Про це повідомляється на Telegram-каналі президента. «Ставка щодо забезпечення Сил оборони зброєю та військовою технікою. Доповідь Головкома Олександра Сирського: потреби армії до кінця року та на перспективу. Доповіді всіх учасників процесу щодо того, як ці потреби забезпечити: що ми придбаємо”, — повідомляє: ua.news

Президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. На ньому обговорили забезпечення військових озброєнням.

Про це повідомляється на Telegram-каналі президента.

«Ставка щодо забезпечення Сил оборони зброєю та військовою технікою. Доповідь Головкома Олександра Сирського: потреби армії до кінця року та на перспективу. Доповіді всіх учасників процесу щодо того, як ці потреби забезпечити: що ми придбаємо, що отримаємо від союзників, що виробимо самостійно. Доповідали Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, віцепремʼєр з інновацій Михайло Федоров, міністр оборони Рустем Умєров, міністр з питань стратегічних галузей промисловості Герман Сметанін, інші. Визначили пріоритети для нашого ОПК на наступний рік. Це, зокрема, ракети, дрони, снаряди, а також активне залучення інвестицій від партнерів», – зазначається на повідомлені.

Нагадаємо, що українські військовослужбовці зіткнулися з тактичним оточенням під час виходу з Вугледара. Тоді сили противника переважали у дев’ять разів.

2 жовтня з Вугледара вивели українські підрозділи.

Українські військові контрольовано вийшли з Вугледара на Донеччині, а росіяни були занадто виснажені своїм наступом, щоб переслідувати українські війська й захопити техніку та полонених.

Поблизу міста Вугледар на Донеччині, яке обороняла 72 окрема механізована бригада, росіяни мали десятикратну перевагу в артилерії. Україна ж намагається завдати росіянам великих втрат, навіть якщо доводиться відступати.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ