Головна Без категорії В пошкодженому російським дроном будинку у Луцьку вставляють вікна і двері

В пошкодженому російським дроном будинку у Луцьку вставляють вікна і двері

26
0

Джерело: www.volynpost.com

У п’ятиповерхівці на проспекті Відродження, 18 у Луцьку, яка 26 серпня була пошкоджена російським БпЛА, триває заміна вікон і дверей.

Ці роботи оплатив американський благодійний фонд, розповів Суспільному представник підрядної організації Віктор Кондюк. “Ми прийняли дві машини, а це 140 вікон. Їх уже фактично поставили, закінчуємо роботи”, — сказав він.

8 жовтня міське управління капітального будівництва оголосить тендер на проведення капремонту пошкодженої п’ятиповерхівки. Очікувана вартість закупівлі – 3 056 001,60 грн.

Що відомо про наслідки атаки РФ у Луцьку 26 серпня

Вранці 26 серпня у кількох мікрорайонах Луцьку під час повітряної тривоги було чутно звуки вибухів. Внаслідок комбінованого обстрілу ракетами та БпЛА були пошкоджені два житлові будинки та об’єкт критичної інфраструктури. Загинув 83-річний чоловік, ще шестеро людей травмувалися.

З пошкодженого багатоповерхового будинку відселили жителів як мінімум 10 квартир. 27 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, на якому виділили 14 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків обстрілу РФ у Луцьку 26 серпня.

4 вересня 15 квартир із поруйнованого будинку на проспекті Відродження, 18 та 1 приватний житловий будинок на вулиці Гущанській визнали непридатним для проживання. Того ж дня в міськраді повідомили, що з міського бюджету будуть відшкодовувати до 10 тисяч гривень на місяць для тих, хто тимчасово орендуватиме помешкання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію



реклама у Нововолинськ