Головна Без категорії У Луцьку оштрафували водійку електросамоката, яка в’їхала в Audi

У Луцьку оштрафували водійку електросамоката, яка в’їхала в Audi

48
0

Джерело: www.volynnews.com

У Луцьку жінка через неуважність в’їхала в автомобіль, водій якого пропускав пішоходів. Її оштрафували на 850 гривень.

Про це йдеться в постанові Луцького міськрайонного суду.

Інцидент стався 25 липня 2024 року на проспекті Соборності біля РАЦСу. Керуючи електросамокатом біля місця для стоянки авто, Ольга К. допустила зіткнення із Audi A6. Через це транспортні засоби отримали механічні ушкодження, що призвело до матеріальних збитків.

На судовому засіданні жінка свою вину не визнала. Як пояснила, що до моменту зіткнення вона їхала по велосипедній доріжці, а інший учасник заїжджав із проїзної частини на тротуар. З її слів, водій авто рухався зі значною швидкістю та практично перекрив дорогу. Оскільки дистанція була незначною, то сталося зіткнення. Вона нібито не бачила автомобіль потерпілого через інші припарковані машини.

Читати ще: У Нововолинську на переході авто збило дитину на електросамокаті. Оновлено

Потерпілий натомість розповів: до моменту ДТП він їхав до паркомісць біля магазину «Троянда», але зупинився, щоб надати перевагу пішоходам. Коли автомобіль перебував у нерухомому стані, жінка в’їхала у нього і після того залишила місце події.

Своїми діями водійка електросамоката вчинила адміністративне правопорушення за ст. 124 КУпАП – порушення Правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів. Її вина підтверджується протоколом, схемою місця ДТП, рапортом поліцейського.

Суд визнав Ольгу К. винною та призначив їй штраф у розмірі 850 гривень. Також із неї стягнули 605 гривень судового збору.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу



реклама у Нововолинськ