Головна Без категорії Зеленський: «Україна змушена буде у Європі воювати проти Північної Кореї»

Зеленський: «Україна змушена буде у Європі воювати проти Північної Кореї»

40
0

Президент України дорікнув Заходу у створенні умов, коли до Європи прийшли з війною війська КНДР. Про це Зеленський повідомив під час свого вечірнього звернення. «В Москві налаштовані на продовження агресії. Більше нічого вони там не хочуть. І саме тому вони намагаються збільшити їхнє оборонне виробництво, і саме за рахунок обходу санкцій. І саме тому беруть”, — повідомляє: ua.news

Президент України дорікнув Заходу у створенні умов, коли до Європи прийшли з війною війська КНДР.

Про це Зеленський повідомив під час свого вечірнього звернення.

«В Москві налаштовані на продовження агресії. Більше нічого вони там не хочуть. І саме тому вони намагаються збільшити їхнє оборонне виробництво, і саме за рахунок обходу санкцій. І саме тому беруть у спільники все більше Північну Корею, і вже днями їхні солдати можуть бути на полі бою проти України. Україна змушена буде у Європі фактично воювати проти Північної Кореї. Це умови, коли відсутність більш сильних рішень партнерів на підтримку України тільки спонукає Путіна вкладатись далі в терор»,  – повідомив лідер України.

Він зазначив, що світ може зупинити розгортання війни. Але абстракцій та слів для цього замало – конкретні кроки потрібні.

«Ми дали всі такі кроки в Плані перемоги. Те, що не дозволить винуватцям війни стати ще більш агресивними. Ми очікуємо необхідного більшого тиску на росію. Ми очікуємо більшої підтримки для України. І це буде справедливо»,  – сказав Зеленський.

Президент Володимир Зеленський підписав закон про дозвіл іноземцям та особам без громадянства проходити службу у Збройних силах України за контрактом на офіцерських посадах.

росія знову активізувала накопичення техніки. Поточні штурми, що їх здійснюють російські війська, супроводжуються 6-8 одиницями бронетехніки.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.



реклама у Нововолинськ