Головна Без категорії Настя Каменських випустила іспаномовний мініальбом і поділилася відео у бюджетному вбранні від українського...

Настя Каменських випустила іспаномовний мініальбом і поділилася відео у бюджетному вбранні від українського бренду

32
0

Співачка Настя Каменських повідомила, що записала іспаномовний міні-альбом (EP), який отримав назву Linda y Chula. Раніше артистка розповідала, що позиціонує себе інтернаціональною артисткою. Читайте також: «Не спілкуємося». Мішель Андраде зізналася, що її заблокував Потап«Це справжня подорож у світ яскравих емоцій і уособлення найсміливіших і трішки скажених „я“, які є точно в кожному з нас. А ще нагадування, що життя відкривається з іншого ракурсу, коли ми не боїмося”, — повідомляє: ua.news

Співачка Настя Каменських повідомила, що записала іспаномовний міні-альбом (EP), який отримав назву Linda y Chula. Раніше артистка розповідала, що позиціонує себе інтернаціональною артисткою.

«Це справжня подорож у світ яскравих емоцій і уособлення найсміливіших і трішки скажених „я“, які є точно в кожному з нас. А ще нагадування, що життя відкривається з іншого ракурсу, коли ми не боїмося бути собою», — зазначила співачка, яка активно будує кар’єру за кордон. Але іноді Каменських дає концерти й в Україні.

Відео дня

Настя Каменських також поділилася відео, в якому постала у бюджетному вбранні від українського бренду VISHNI. Виконавиця обрала сукню кольору металік з вирізом, яка зараз продається зі знижкою. Її вартість 1450 гривень. Образ Каменських доповнили рукавички в тон, масивні сережки та золоте кольє.

instagram.com/kamenskux
Фото: instagram.com/kamenskux
instagram.com/kamenskux
Фото: instagram.com/kamenskux
instagram.com/kamenskux
Фото: instagram.com/kamenskux
vishni.in.ua
Фото: vishni.in.ua
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

Раніше Настя Каменських опублікувала відверте фото і нарвалася на критику в Мережі. Її звинуватили в недоречності фотографій, а також надмірному вживанні фотошопу. Як відомо, Каменських зосередилася на завоюванні латиноамериканського ринку. Разом із Потапом Каменських останнім часом перебуває у Європі, але на відміну від чоловіка інколи навідується до Києва.

Редактор: Оксана Ткаченко


реклама у Нововолинськ