Джерело: tsn.ua
Найкраще полягає в тому, що буряковий відвар підходить практично будь-яким рослинам. Коли буряк вариться, то вода наповнюється великою кількістю поживних речовин, зокрема, магнієм, калієм, марганцем, фтором, фосфором.
А ще вам нічого не потрібно робити. Просто, коли відварюєте буряк у воді для приготування популярних салатів, не соліть рідину. Овочі відварюються до готовності, а вода залишається для квітів.
Не забудьте спочатку остудити буряковий відвар. Потім влийте його у зручну об’ємну ємність та залийте водою у співвідношені 1:1. Дуже важливо, щоб відвар був свіжим. Тоді в ньому зберігається найбільше поживних речовин.
Таке добриво слід використовувати не частіше одного разу на тиждень. Тоді ваші квіти не будуть хворіти і зовсім скоро рясну заквітнуть.