Головна Корисне Переваги та недоліки атласної тканини для пошиття постільної білизни

Переваги та недоліки атласної тканини для пошиття постільної білизни

260
0

Атласна постільна білизна користується величезною популярністю не лише завдяки привабливому зовнішньому вигляду, а й через високу якість тканини. При цьому останнім часом все більше українців віддає перевагу пошиттю білизни, а не її купівлі в магазинах.Це дозволяє не тільки отримати оригінальну річ, а й заощадити її вартість. В інтернет-магазині Атлас ви зможете купити атласну тканину високої якості за прийнятною ціною, яка ідеально підійде для пошиття постільної білизни.

Переваги та недоліки атласу

Виготовлення атласного матеріалу здійснюється на ткацькому верстаті шляхом особливого переплетення ниток. Атлас може вироблятися з поліестеру, ацетату, вовни, шовку, віскози або кількох матеріалів одночасно.

Це дозволяє надавати лицьовій стороні блиск та гладкість, які зберігаються протягом усього використання виробу. Якщо говорити про переваги такого матеріалу, необхідно виділити декілька нюансів:

  • Яскравість і блиск – полотно не просто яскраве, а й відбиває світло, що створює блискучу поверхню та переливається на сонці.
  • М’якість і гладкість – зовнішня сторона тканини має шовковисту структуру з відсутністю шорсткості, що забезпечить зручність і хорошу тактильність для спокійного сну.
  • Довговічність і міцність – попри легкість матеріалу, він надзвичайно міцний на розрив і може витримувати прання без втрати своїх якостей.

До мінусів такого матеріалу можна віднести ковзання по поверхні матраца, а також схильність до зачіпок. Доглядати атласну білизну варто з урахуванням безлічі вимог. Також варто відзначити досить високу вартість, порівняно з іншими полотнами. Однак в результаті ви отримаєте гарну та комфортну постільну білизну, яка прослужить не один рік.

Як обрати якісну тканину?

Атласну тканину обирають через її антистатичність, оскільки таке полотно не електризується. В інтернет-магазині Атлас запропонований широкий вибір кольорів та принтів.

Це може бути як однотонна тканина пастельних тонів, так і полотно з 3D малюнком, яке ідеально підійде для пошиття дитячої постільної білизни.



реклама у Нововолинськ