Головна Розваги Кайл Вокер знову найшвидший в Англії

Кайл Вокер знову найшвидший в Англії

222
0

Любите футбол і слідкуєте за всіма матчами улюбленої команди «Манчестер Сіті»? Почніть заробляти реальні гроші на спортивних прогнозах ігор! Заходьте на сайт 1win, реєструйтесь і отримуйте бонус від 1win БК! Дивіться матчі в режимі Live і робіть онлайн ставки з найкращими коефіцієнтами.

Початок кар‘єри і успіхи Кайла Вокера

Розмірковуючи про завоювання п’яти титулів «Прем’єр ліги» за останні шість років, Кайл Вокер каже, що лише один титул у його кар’єрі став для нього найважливішим.

Коли Кайл Вокер приєднався до «Манчестер Сіті» у 2017 році, єдина медаль, яку захисник збірної Англії мав як професіонал, була за успіх у чемпіонаті другого дивізіону «Квінс Парк Рейнджерс» у сезоні 2010-11. Саме тоді футболіст почав грати в команді на початку сезону і вигравати реальні гроші!

За попередні вісім років у складі «Тоттенхем Хотспур» найбільшою була поразка від «Челсі» у фіналі Кубка ліги з рахунком 2:0 у 2015 році. І це не зважаючи на те, що трьома роками Кайла Вокера було названо молодим гравцем року за версією PFA. Перехід у «Манчестер Сіті» відбувся у 2017 році і коштував рекордні для молодого гравця реальні гроші – 61 мільйон доларів.

Успіхи Кайла Вокера

Зараз на рахунку Уокера 13 великих трофеїв, але він далекий від завершення кар‘єри. Відомо, що з клубом «Манчестер Сіті» футболіст продовжив контракт до 2026 року. «Я планував виграти трофеї, і саме тому я підписав контракт із цим клубом» – сказав 33-річний Вокер.

Але ви знаєте, я не можу на цьому заспокоїтися. Це планка, яку ми встановили як гравці, як клуб та як організація, і нам потрібно продовжувати рухатися у цьому напрямі».

Історичний потрійний успіх минулого сезону в Прем’єр-лізі, Кубку Англії та Лізі чемпіонів, як і раніше, дав поштовх до нових висот Уокера, чиї футбольні мрії зародилися, коли він ріс у муніципальному маєтку в Шеффілді.

У серпні пройшов Суперкубок УЄФА, який вплинув на його рішення відмовитися від пропозиції мюнхенської «Баварії» залишитися в «Сіті». Ще одним фактором було бажання Уокера стати найкращим правим захисником в історії Прем’єр-ліги.

Колишнього капітана «Манчестер Юнайтед» та гравця збірної Англії Гері Невіл вже давно визнано найкращим на цій посаді. Кайл Уокер здобув вісім титулів, три кубки Англії і зміг двічі виграти «Лігу чемпіонів».

Цікаві факти і кар’єра Кайла Уокера

Кайл Ендрю Уокер – професійний англійський футболіст, виступаючий за «Манчестер Сіті» та збірну Англії. Він народився 28 травня 1990 року в Шеффілді, Англія.

Кайл почав свою юнацьку кар’єру в «Шеффілд Юнайтед» і дебютував за клуб проти «Лейтон Орієнт» у третьому раунді Кубка Англії 13 січня 2009 року. Кайл покинув клуб в 2009 році і перейшов в «Тоттенхем Хотспур». Він дебютував за «Ліліуайтс» 27 березня 2010 року в матчі проти «Портсмута». 1win сайт пропонує вам всі найцікавіші матчі, де грає Кайл Уокер – дивіться їх у прямому етері!

Після кількох періодів оренди він залишив свій слід у «Шпорах» у сезоні 2011–12. Після цього англічанин тільки набрав силу і став життєво важливим гравцем. Влітку 2017 року він став гравцем клубу «Манчестер Сіті» в рамках одного з найдорожчих міжклубних зборів в Англії. За збірну Англії він дебютував в матчі проти Іспанії в листопаді 2011 року, замінивши Скотта Паркера.

Позиція і стиль гри

Уокер грає на позиції правого захисника. У нього неймовірна захисна швидкість. Футболіст є одним із найшвидших у світі. Його атакуюча майстерність на флангах компенсує недоліки в захисті.

Хочете дивитись всі нові матчі, де грає Кайл Вокер? Реєструйтесь на 1win і переглядайте ігри та робіть ставки по телефону! 



реклама у Нововолинськ