Головна Спорт 5 причин пересісти на велосипед

5 причин пересісти на велосипед

206
0

Здавалося б, велосипеди – це тема весняна і літня. Взимку на такому виді транспорту не найкомфортніше. Але якщо взяти до уваги, що саме зараз на https://veloplaneta.ua/ продають чудові байки з хорошою знижкою, є сенс купити велосипед для весни вже зараз.

Навіщо вам велосипед?

Чимало людей дивляться на велосипеди як на різновид транспорту. Але в нього є значно більше функцій і переваг:

  1. Це турбота про ваше здоров’я. Більшість сучасних професій пов’язані з малорухливістю. А якщо крутити педалі на свіжому повітрі хоча б по декілька хвилин на день, вдасться покращити самопочуття зараз і вберегтися від хвороб у майбутньому.
  2. Економія грошей. На двоколісному транспорті можна доволі швидко доїхати на навчання, роботу чи до магазину, не витративши жодної копійки – ні на громадський транспорт, ні на заправку авто.
  3. Турбота про повітря, яким дихаєте ви та ваші близькі. Це екологічно чистий транспорт, який не забруднює середовище. 
  4. Безплатний психолог. Доведено, що велопрогулянки допомагають впоратися зі стресом, заспокоїтися, «розставити по полицях» думки, відсторонитися від негативних емоцій. А в наш важкий час це особливо важливо.
  5. Коуч, який сприяє вашій продуктивності та креативності. Велопрогулянки – ідеальне тренування для покращення циркуляції крові в усьому організмі, а це – найважливіша умова для енергійності та ясності думок. А якщо крутити педалі й милуватися краєвидами навколо, вдасться зарядитися енергією та натхненням.

І що головне, велосипед – це той вид транспорту, який є корисним для людей будь-якого віку.

Як вибрати хороший велосипед?

Не існує універсальної моделі, яка підійде абсолютно всім. Комусь до вподоби гірські, інші вибирають шосейні, гравійні чи BMX байки. Вибір залежить від рельєфу, яким плануються велопрогулянки, статури людини, бюджету.

Найлегше вибирати в магазині з широким асортиментом. В Україні чи не найбільший вибір двоколісного транспорту – в інтернет-магазині Велопланета. В каталозі продавця є понад 4000 велосипедів різних типів і моделей за цінами від 6000 гривень. Та що найважливіше, працівники магазину – люди, які бездоганно розуміються в тонкощах різних байків і допоможуть вибрати бездоганну модель для будь-яких потреб.

Тож якщо ви вирішили, що велосипед вам потрібен, до того ж за вигідною ціною, варто поспішити в Велопланету, поки там діють знижки.



реклама у Нововолинськ