Головна Корисне Скільки служить валіза

Скільки служить валіза

172
0

Такий аксесуар, як валіза, зазвичай не використовується кожного дня та дістається з шафи чи комори всього-на-всього кілька разів на рік (а то й рідше). Тому багато хто вважає, що строк її служби необмежений та загалом вона не потребує особливого захисту. 

Але при правильному догляді та зберіганні аксесуар може зберегти свою функціональність та відмінний зовнішній вигляд на десятиліття. Відмінна валіза купити яку можна в інтернет-магазині Samsonite, це та, що ви зможете брати у будь-яку подорож.

Тривалість служби

Тривалість служби валізи залежить від кількох факторів, включаючи якість матеріалів, з яких вона виготовлена, інтенсивність використання та загальну надійність виготовлення. У середньому, хороший аксесуар може прослужити від 5 до 10 років і навіть довше при дбайливому поводженні з ним.

Проте слід зазначити, що інтенсивне використання, непередбачувані умови подорожей (наприклад, перевезення у багажному відсіку літака, необережне перевантаження) та несприятливі обставини можуть скоротити термін служби валізи. Регулярний догляд за нею, а також правильне зберігання можуть продовжити термін служби аксесуара.

Але коли у валізи починають з’являтися серйозні ознаки зношування – розриви та тріщини корпусу, зламання замків, обмежене функціонування коліс і ручок – то все-таки доведеться купити новий аксесуар. 

Як правильно доглядати та зберігати

Щоб подовжити строк служби валізи й забезпечити її тривале і надійне використання, слід дотримуватися кількох порад:

  • Уникайте неакуратного поводження з валізою – не кидайте її з висоти, наприклад.
  • Не перевищуйте максимальний ваговий ліміт, встановлений виробником. Адже перевантаження валізи може призвести до зламання, особливо коліс, ручок і застібок.
  • Вчасно очищайте від забруднень, використовуючи м’яку вологу тканину.
  • Зберігайте валізу в сухому та прохолодному місці, якомога далі від прямих сонячних променів та джерел тепла.

Дотримання цих порад допоможе вам продовжити термін служби валізи та забезпечити її надійне та довговічне використання.



реклама у Нововолинськ