Головна Корисне Особливості та різновиди тактичного взуття

Особливості та різновиди тактичного взуття

444
0

Взуття для військових вважається еталоном міцності та практичності. Давно минули часи, коли такі черевики чи кросівки використовували виключно солдати. Сьогодні купити тактичне взуття вирішують туристи, мисливці, рибалки та фанати інших видів активного відпочинку на природі. Однак перед покупкою важливо розібратися в особливостях таких речей. 

Вимоги до тактичного взуття

Військові берці, черевики або кросівки можуть відрізнятися за своєю конструкцією, матеріалами та технологією пошиття. Їхній вибір суто індивідуальний, але водночас є загальні вимоги, яким таке взуття має відповідати:

  • міцність — вироби мають витримувати серйозні зовнішні впливи та удари, а також стійко переносити перепади температури;
  • зручність — анатомічний крій та різні вставки забезпечують комфорт за будь-якої активності в найскладніших умовах;
  • ергономічність — таке взуття не має бути надто громіздким;
  • практичність — матеріали мають бути не схильними до забруднень і легко очищатися з використанням найпростіших засобів;
  • довговічність — на цей показник впливають якість матеріалів, а також застосування сучасних технологій під час виготовлення.

Також сучасне військове взуття має сітчасті вставки для повітрообміну, водонепроникну мембрану, міцну підошву з протекторним малюнком та ортопедичні устілки.

Усе це робить тактичні черевики одними з основних помічників, якщо необхідно подолати тривалі відстані в умовах бездоріжжя або йти по поверхні з гострими предметами чи уламками.

Різновиди тактичного взуття

Такі предмети екіпірування можна умовно поділити на три типи:

  • зимові;
  • літні;
  • демісезонні.

Взимку найчастіше використовуються утеплені берці та черевики, виготовлені з технологічних комбінованих матеріалів. Навесні та восени солдати вибирають зручні черевики з фіксатором у районі гомілки, міцною підошвою та мембраною для захисту від вологи. У літній період рятують легкі, але міцні кросівки. 

Широкий вибір зручного взуття для військових ви знайдете в інтернет-магазині Ukrarmor, де також можна замовити якісне спорядження українського виробництва з доставкою в будь-який регіон країни.



реклама у Нововолинськ