Головна Мода і Стиль Різновиди парасольок та особливості вибору

Різновиди парасольок та особливості вибору

74
0

Дощ — не привід змінювати свої плани. Щоб не промокнути, варто вибирати собі якісні парасольки від відомих брендів. Вони захистять від опадів будь-якої інтенсивності, не зламаються під поривами вітру й будуть слугувати багато років. Головне — зробити правильний вибір.

Різновиди парасольок

Існує два основних різновиди парасольок:

  • тростинки — проста конструкція, класичний вигляд, висока міцність, зазвичай мають великий купол та стильно виглядають у складеному та розкладеному стані;
  • складні — механізм дозволяє таким виробам скластись у 2, 3 або навіть 4 рази, через це вони мають компактний розмір, можуть поміщатися в сумку або рюкзак, їх зручно брати із собою й носити містом.

Під час виготовлення складних парасольок застосовують такі варіанти складання:

  • механічний — моделі розкриваються й закриваються вручну, процес може здатися незручним, проте саме такі механізми є надійними та довговічними;
  • напівавтомат — автоматично відкривається, але закривається руками, доволі недорогий і найрозповсюдженіший варіант для виробництва складних парасольок;
  • автомат — усі операції здійснюються однією кнопкою на рукоятці, термін експлуатації визначається якістю механізму.

Якщо шукаєте парасольку, яка буде захищати від дощу протягом кількох років, зазирніть на сторінки магазину Samsonite. Тут ви знайдете аксесуари на різний смак і бюджет. Всі моделі об’єднані високою якістю й сучасними технологіями.

Особливості вибору

Передусім радимо вибирати якісні парасольки від відомих виробників. Попри спокусу придбати недорогий аналог, ви можете втратити свій аксесуар вже від першого пориву вітру. З фірмовими парасольками такого не станеться. Вони мають систему «антивітер» і посилені спиці, що не зламаються, навіть якщо виріб виверне в інший бік.

Основні критерії, на які ви повинні звернути увагу:

  • розмір;
  • механізм складання;
  • колір.

Пам’ятайте, що парасолька — це не просто захист від дощу, а стильний аксесуар. Вона підкреслює стиль, статус і стає вагомим доповненням до вашого образу. Підберіть свою ідеальну модель — і нехай вона слугуватиме, поки не набридне.



реклама у Нововолинськ