Головна Корисне Актуальне трендове взуття літа 2024

Актуальне трендове взуття літа 2024

34
0

Тепла погода вимагає пари (або навіть не одної) нового взуття. Цього сезону моделі поєднують у собі привабливу форму та функціональність. Незалежно від того, чи ви шукаєте пару, щоб створювати романтичні образи з легкою сукнею або брутальні – з потертими джинсами та майкою, ми зібрали топ трендових пар, які впишуться у будь-який аутфіт.

Слайди

У будь-якому випадку цього сезону не обійтися без позачасових фліп-флопів. У цій моделі дизайнери роблять ставку на комфорт та універсальність. Сучасні варіації включають універсальні бежеві шльопанці, а також металеві кольори та текстуровану поверхню.

Можна виділити два основні різновиди шльопанців:

  1. Гумові, виконані в спортивному стилі, мають нейтральне або яскраве забарвлення, нерідко прикрашені принтами або логотипами брендів. Можуть мати один широкий ремінець спереду або дизайн в’єтнамок з перемичкою між пальцями. Підійдуть для пляжних луків, а також образів у стилі спорт, кежуал.
  2. Другий тип відрізняється більш класичним виконанням. Найчастіше ці шльопанці виготовлені з натуральної шкіри, як варіант – із замші чи міцного текстилю. Лаконічний дизайн дозволяє без проблем міксувати їх із повсякденним і навіть напівформальним одягом.

Витончені босоніжки

Елегантні босоніжки з тонкими ремінцями створюють ефект невагомості і будуть доречними у денних та вечірніх луках. Відрізняються непідвладним дизайном часу, який гарантовано зробить їх фаворитами і в майбутніх сезонах. Вітаються як базові, так і незвичайні, соковиті кольори.

Сандалії рибалки

Це взуття нагадує традиційні шкільні сандалії, але із суттєвим оновленням. Модель має безліч ремінців, найчастіше закритий мис, плоску підошву та кріплення на щиколотці, що створює додаткову підтримку. Нерідко присутні металеві пряжки та декоративні деталі, які надають їм більш жіночного вигляду.

Босоніжки на платформі

Відкрийте для себе головний тренд, який займає вершини списків уже кілька сезонів поспіль: високу платформу. Такий продуманий елемент розроблений з урахуванням комфорту, і при цьому з ним силует стає вищим і витонченішим.

Трекінгові сандалії

У минулому вони вже були актуальними, і тепер знову повернулися на подіуми. Ця сучасна інтерпретація популярного туристичного взуття ідеально підійде до образів з джинсами із завищеною талією, короткими шортами або сукнею максі.

Що слід враховувати при покупці взуття

Перш ніж придбати нову пару, оцініть кілька ключових моментів:

  • Матеріал

Вибирайте міцну, зносостійку та, бажано, водонепроникну основу, з якої виготовлені ремінці. Що стосується підошви, то в багатьох моделях для додаткової амортизації використовується піна з етилвінілацетату (ЕВА) або поліуретану (ПУ). ЕВА зазвичай створює відчуття м’якості та амортизації, а ПУ додає пружності.

  • Розмір

У літньому взутті ваша ступня може закривати всю устілку без зазору спереду. Якщо ви не впевнені, що носите правильний розмір, поворушіть пальцями ніг і посуньте взуття вперед і назад, щоб переконатися, що воно тримається на нозі, не затискаючи і не зісковзуючи.

  • Стиль

Сандалії та шльопанці бувають різних стилів: від повсякденних і більш ошатних до спортивних і пляжних. Відповідність стилістики взуття обраному ансамблю та характеру заходу – запорука успіху.

В інтернет-магазині «Міратон» представлений широкий асортимент якісних товарів за доступними цінами. Поспішайте вибрати, замовити та приміряти обновки у вигляді не лише взуття, а й модних сумок та стильних аксесуарів.



реклама у Нововолинськ