Головна Мода і Стиль Як обрати квіти людям з алергією

Як обрати квіти людям з алергією

224
0

Алергія — проблема серйозна, й питання вибору квітів для дому або подарунка сьогодні у зв’язку з цією проблемою досі залишається актуальним. У Нововолинську багатий вибір квітів, однак для тих, хто має алергію, він є дещо складнішим. Оперативна доставка квітів у Нововолинськ від Букетленд допоможе зробити ваш вибір вигідним і правильним. А поради щодо підбору квітів для алергіків будуть у пригоді для вас і ваших близьких. 

Які квіти обрати, якщо у вас алергія?

Алергія на квіти може проявлятися різними симптомами, такими як чхання, свербіж в очах, нежить або навіть задуха. Тому важливо знати, які рослини менш імовірно викликатимуть такі реакції. Ось кілька порад щодо вибору квітів для алергіків:

  • Орхідеї не вважаються джерелом пилку, який викликає алергічні реакції. Ці квіти також мають різноманітні форми й кольори, що робить їх чудовим вибором для будь-якого інтер’єру.
  • Троянди без аромату — цікавий варіант для поціновувачів троянд, адже такі сорти є менш алергенними.
  • Тюльпани — ще один безпечний варіант для алергіків. Вони мають м’який аромат і не виділяють багато пилку.
  • Фіалки — ці квіти також безпечні для алергіків. Вони мають приємний, але ненав’язливий аромат. 
  • Гербери — яскраві та барвисті, ці квіти не тільки приносять радість, але й рідко викликають алергії.

Сьогодні можна замовити безпечні та дешеві квіти у Львові та в інших містах України. Все працює зручно: оберіть найліпший варіант квітів просто онлайн, що допоможе підготуватися до важливого моменту в житті. 

Додаткові поради для алергіків

Окрім вибору безпечних квітів, є кілька додаткових порад, які можуть допомогти алергікам насолоджуватися красою квітів без неприємних наслідків:

  • Вибирайте квіти з низьким рівнем пилку. Це можуть бути також еустоми, альстромерії, та троянди загалом завдяки особливій формі бутона. 
  • Тримайте квіти на відкритому повітрі: якщо у вас є можливість, поставте квіти на балконі або в саду, щоб зменшити контакт із пилком.
  • Часто провітрюйте приміщення. Це допоможе знизити концентрацію пилку в повітрі.
  • Регулярно очищайте вази та змінюйте воду: це допоможе зменшити ріст цвілі та бактерій, які можуть посилити алергічні реакції.

Навіть якщо вам підходить лише скромний перелік видів та сортів квітів, можна скласти дуже красиві та оригінальні букети. В цьому допоможе сучасна українська флористика, що ґрунтується на традиціях. Чудовий вибір для етностилю, наприклад, — декоративні соняшники. Якщо ви не впевнені, що можете правильно складати букети самостійно, звертайтеся до професійних флористів таких магазинів як Букетленд. Вам допоможуть із вибором, дизайном, стилем. 

Чудово, якщо тепер вибір квітів для алергіків у Нововолинську стане ще легшим і приємнішим. Будьте здорові!



реклама у Нововолинськ