Головна Корисне Як вибрати двері прихованого монтажу

Як вибрати двері прихованого монтажу

262
0

Приховані двері відкривають необмежені можливості дизайну інтер’єру. Обклеїти міжкімнатні двері шпалерами своєї мрії, пофарбувати, оздобити дзеркалом чи стінними панелями? Все залежить тільки від вашої фантазії, адже двері прихованого монтажу – це чудовий спосіб персоналізувати домашній простір.

Міжкімнатні двері врівень зі стіною – тренд останніх років повсюдно – в будинках та квартирах, в офісах і громадських будівлях. В чому секрет такої популярності? Все просто – функціональність, унікальність та стильність. Приховані двері гарантують реалізацію найсміливіших задумів, оскільки виготовляються індивідуально під кожного клієнта, а особливості конструкції дозволяють обрати будь-який розмір і висоту.

Що слід врахувати, обираючи приховані двері?

Тож на що обов’язково потрібно звернути увагу, щоб зробити правильний вибір, щоб результат задовольнив найвибагливіші вимоги:

  • Коробка прихованого монтажу, на відміну від звичайних міжкімнатних дверей, встановлюється на етапі чорнових робіт, тож визначитися з розмірами необхідно заздалегідь.
  • Особливість конструкції дозволяє встановлювати двері Invisible в невеликих приміщеннях і нестандартних місцях.
  • Алюмінієві профілі, з яких виготовляється коробка та полотно, дають необмежені можливості у виборі висоти та ширини дверей, в тому числі, у всю висоту стіни та з асиметричною верхньою планкою.
  • Звертайте увагу на товщину алюмінієвого профілю – більш масивний, завширшки 44 мм та більше дозволить встановлювати будь-які матеріали для оздоблення полотна, навіть важку керамічну плитку та загартоване скло.
  • Тип відкриття також відіграє важливу роль – в залежності від того, будуть двері відкриватися назовні чи всередину, набір алюмінієвих профілів у комплекті буде відрізнятися. Для відкриття від себе потрібно комплектувати набір профілем чверті.
  • Обирайте двері на алюмінієвому каркасі – це запорука довговічності та міцності конструкції при будь-яких умовах експлуатації, на відміну від полотна з дерева, яке може з часом деформуватися.
  • Визначте функцію, яку будуть додатково виконувати приховані двері – чи повинні вони бути повністю непомітними, зливаючись зі стіною, чи, навпаки – бути окремим елементом дизайну приміщення – від цього буде залежатиме чим оздоблювати каркас полотна.
  • Не забудьте про деталі – петлі для дверей прихованого монтажу, безшумний магнітний замок, ручка, магнітний стопор або ж автоматичний висувний поріг.  Надавайте перевагу італійській фурнітурі – вона гарантує якість та довговічність.
  • Довіряйте установку професійним монтажникам, оскільки монтаж прихованої коробки потребує певних навичок, і тільки професіонали зроблять це ювелірно, не допускаючи відхилення ані на міліметр!

Окремо варто поговорити про оздоблення полотна. Приховані двері унікальні тим, що дозволяють встановлювати будь-які матеріали та навіть використовувати різне оздоблення з різних сторін дверей. Це надає велику гнучкість у формуванні простору, надаючи можливість інтеграції прихованих дверей у різноманітні стилі інтер’єру. Двері Invisible можуть повністю злитися зі стіною, якщо обклеїти їх шпалерами, пофарбувати або нанести декоративну штукатурку. Або ж їх можна ефектно виділити, художньо оформивши як картину, декорувати під дерево чи мармур, оздобити керамічним покриттям або HPL панелями. Можна надати міжкімнатним прихованим дверям додаткового функціоналу, оздобивши їх дзеркалом або склом.

Тож непомітні вони тільки на перший погляд, а насправді – справжня прикраса інтер’єру. Це елемент декору приміщення, який ви можете повністю персоналізувати та ідеально адаптувати до потреб проекту вашої мрії – більше жодних компромісів, адже міжкімнатні двері прихованого монтажу виглядатимуть саме так, як ви хочете!

Компанія Alucreator пропонує алюмінієві профілі для прихованих дверей, послуги фарбування та фрезерування, а також послугу виготовлення дверей Invisible на замовлення. Ознайомтеся з повним асортиментом на сайті alucreator.com.ua або ж завітайте до нас особисто – всі профілі в наявності на власному складі у місті Бровари.



реклама у Нововолинськ