Головна Розваги Як урізноманітнити інтимне життя

Як урізноманітнити інтимне життя

230
0

Не секрет, що секс із постійним партнером із часом нерідко стає одноманітним, нудним і рутинним. Тому парі напевно буде цікаво дізнатися, як можна урізноманітнити інтимне життя, і які способи виявляються найефективнішими для «перезавантаження» стосунків.

Не соромтеся обговорювати стосунки

Іноді почати такий діалог непросто, але без цього ніяк не обійтися. Розкажіть своєму партнерові, що саме, на вашу думку, здатне повернути пристрасть у стосунки і запалити нову іскру. Детально розкажіть, що вам не подобається в сексі, і що б вам хотілося спробувати. Важливо, щоб обговорення пройшло в невимушеній обстановці і без взаємних звинувачень. Завдяки цьому партнерам часто вдається створити відмінний сексуальний зв’язок, у якого є всі шанси зберегтися в довгостроковій перспективі.

Професійні секс-експерти пропонують кілька дієвих способів пожвавлення сексуального життя і внесення в нього «перчинки».

Даруйте секс-подарунки

Якщо ви задумалися про те, як урізноманітнити інтим, насамперед частіше даруйте один одному секс-подарунки. Експериментувати можна з усім, що здатне загострити почуття. Чудова ідея – разом відвідати віртуальний секс-шоп і підібрати на сайті сексуальні іграшки один для одного. Обговорення того, що хотілося б спробувати, діє дуже збудливо. Асортимент таких товарів сьогодні величезний: вібратори, фалоімітатори, мастурбатори, анальні іграшки.

Інвестуйте в еротичну білизну

Чудовим подарунком партнерці стане сексуальна білизна для жінок, яка вас збуджує. А її примірка обов’язково налаштує на потрібну хвилю. Демонстрація обновки може пройти у формі легкого стриптизу.

Грайте в сексуальні ігри

Ігри – ще один чудовий спосіб запалити нову іскру в сексуальних стосунках. Уже саме їхнє спільне вигадування виявиться веселим і романтичним заняттям. Рольові ігри – чудова можливість втілення нав’язливих сексуальних фантазій, тут головне – переконливо увійти в образ. Так, можна уявити, що ви ще не знайомі. Спробуйте пофліртувати і спокусити один одного, немов ви зустрілися вперше і перебуваєте в передчутті бурхливої ночі.

Ви перебуваєте в пошуках способу, як урізноманітнити інтимні стосунки? Чудовою ідеєю стануть ігри з елементами домінування, що дають змогу приміряти на себе ролі рабині та господаря. Для них можна придбати БДСМ-набори, що включають наручники, нашийник, маску на очі, батіг.

Змініть локацію

Ліжко, звичайно ж, зручне для занять сексом, але постійно робити це в спальні зовсім не обов’язково. Ви можете віддатися пристрасті в готелі, машині, туристичному наметі. А деякий ризик і пов’язаний із ним сплеск адреналіну тільки збільшать ваше збудження.

Внісши трохи різноманітності у звичний режим, можна значно прикрасити сексуальне життя, а отже, і життя загалом!



реклама у Нововолинськ