Головна Без категорії На Луганщині окупанти отримали вбивче частування від пенсіонерки, – мережа

На Луганщині окупанти отримали вбивче частування від пенсіонерки, – мережа

140
0

Джерело: www.unian.ua
Повідомляється, що жінка дала їм пиріжки.

Окупанти показали “частування” від місцевої мешканки / Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com, “Жизнь в ДНД окупованому Старобільську Луганської області жінка пригостила російських загарбників пиріжками з канцелярськими кнопками.

Про це пише Telegram-канал “Жизнь в ДНР”. “У “ЛНР” проукраїнська бабка хотіла нагодувати російських бійців пиріжками з канцелярськими кнопками. Дорогою на фронт хлопці зустріли бабку зі Старобільська, вона пригостила їх пиріжками”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що окупанти почали розламувати випічку руками, коли сіли за стіл. Тоді вони й виявили гострі предмети. Як відомо, Старобільськ перебуває в російській окупації з початку повномасштабної війни.

фото “Життя в ДНР”Окупантів труять в Україні:Це не перша історія, коли російські військовослужбовці отримують від мешканців окупованих територій небезпечну їжу. Загарбники вже скаржилися на подібні випадки і радили солдатам не брати воду в місцевих жителів.

На початку повномасштабної війни публікували перехоплення розмови одного з окупантів, який розповів про “вбивчі” пиріжки від пенсіонерки.

А партизанський рух “Атеш” заявляв про організацію масового отруєння російських загарбників із Приморського районного відділення Маріупольського “ГУ МВС “ДНР”.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Російський наступ на Харків застопорився, – Салліван
  • У Повітряних силах розповіли, чому затягнулася підготовка пілотів літати на F-16
  • Кадиров заявив про захоплення селища на Сумщині: місцева влада відреагувала


реклама у Нововолинськ