Головна Без категорії Ви неправильно готуєте пасту: шеф-кухар назвала поширені помилки

Ви неправильно готуєте пасту: шеф-кухар назвала поширені помилки

24
0

Джерело: www.unian.ua
Жінка розкрила кілька причин, чому домашні кухарі готують страви з макаронів неправильно.

Шеф-кухар Анджела Хартнетт розповіла про поширені помилки у приготуванні пасти / фото ua.depositphotos.comЧасто люди намагаються відтворити популярні страви, які подаються в ресторанах, удома. І паста карбонара чи спагеті болоньєзе не є виключенням, але у багатьох ці страви чомусь не виходить такими, якими мали б бути.

Шеф-кухарка Анджела Хартнетт, італійський ресторан якої був нагороджений зіркою Мішлен, розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express. Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.

У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.

Справа в тому, що традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато сосусу.

Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.

Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.

“Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.

Інші поради кухарівШеф-кухар із зіркою Мішлен поділилася інструкцією, як швидко приготувати яйце-пашот. Для початку розбийте яйце в сито, з якого стече будь-який рідкий білок. Доведіть до кипіння велику каструлю з водою – чим глибше вона буде, тим краще.

Далі помістіть яйце у маленьку тарілку, щоб було зручніше його потім перекидати у воду. У цей момент дуже важливо зменшити нагрівання води до кипіння. Додайте у воду трохи оцту і створіть воронку – у неї влийте яйце і варіть його рівно три хвилини. 

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Тушкована яловичина з галушками: досвідчений кухар поділилась простим рецептом
  • Найкращий суп для схуднення: дієтолог поділилася рецептом простої, але поживної страви
  • Вершково-часникова паста за 25 хвилин: рецепт від BBC Good Food


реклама у Нововолинськ