Джерело: www.unian.ua
Шеф-кухар поділився двома техніками нарізки.
Досвідчений кулінар Метт Бруссард зазначив, що класичну техніку “просто” освоїти. Як пише Еxpress, для початку потрібно заточити ніж. Далі обрізаємо обидва кінці цибулі і розрізаємо її навпіл.
Прикриваємо корінь овочу і ріжемо його горизонтально. Потім нарізаємо її збоку і вже подрібнюємо звичайним способом.
Крім того, є ще спосіб шеф-кухаря Марко П’єра Уайт, який навчав Гордона Рамзі. Спочатку ділимо цибулю на четвертинки.
“Тоді ви просто знімаєте шар за шаром. У мене тут два шари”, – зазначає Метт.
Нарізаючи ці шари можна отримати дуже дрібні шматочки. При приготуванні вона буде танути у роті.
Інші поради для кухні Дещо раніше шеф-кухар назвав приправу, яку ніколи не варто додавати в гарячий бульйон.
Навіть найдосвідченіші кухарі можуть випадково додати забагато солі під час приготування тієї чи іншої страви. Однак відомий шеф-кухар Вольфганг Пак розповів, як врятувати занадто солоний суп та зробити його таким, як він має бути.
Троє шеф-кухарів порадили, як правильно обрати картоплю для пюре. Не існує “поганого” сорту картоплі, однак все ж краще обирати їх в залежності від своїх цілей – будете ви її варити, смажити чи запікати.
Вас також можуть зацікавити новини:
- 10 найрозумніших котів у світі: детективи, вміють розв’язувати проблеми й дресирують людей
- Дієтолог назвала 4 корисні для серця жири, які слід їсти більше, якщо хочете знизити рівень холестерину
- Дрібні перемоги не важливі: як Стів Джобс відділяв успішних людей від мрійників