Джерело: www.unian.ua
За словами експертки, цей метод протягом багатьох років ніколи її не підводив.
За її словами, цей метод протягом багатьох років ніколи “не підводив”. Експерт закликала відмовитися від олії, навіть якщо ви не дотримуєтеся дієти. Вона запевнила, що приготовані таким чином яйця “смачніші”.
Секретний інгредієнт Ліндсі – холодна вода, яку вона додає в сковороду замість олії. Вона зазначила, що вода допомагає яйцю швидко приготуватися і надає йому “набагато кращого” смаку.
“Накрийте сковорідку кришкою – і буквально за хвилину яйце матиме вигляд смайлика-емодзі… Якщо ви все ще не готуєте яйця так – кидайте все й приєднуйтесь до тренду!”.
Багато користувачів залишилися в захваті від запропонованого методу, про що поділилися в коментарях:
“Мої яйця вийшли ідеальними, спасибі, Ліндсі!”.
“Після того, як я вперше побачила цей спосіб, тепер тільки так і готую яйця!”.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як найкраще готувати яйця, щоб вони залишалися максимально корисними для здоров’я.
Вас також можуть зацікавити новини:
- Рецепт вірусного морквяного торта, який сподобається абсолютно кожному
- Потрібен один секретний інгредієнт: експерти розповіли, як зварити ідеальне яйце-пашот
- Як посмажити ароматну та хрустку яєчню: розкрито секретний інгредієнт